Lentokenttäongelmia

Ei voi sanoa, että tämä vaihtovuosi olisi alkanut mitenkään helpoimmin merkein sillä olin vaikeuksissa jo heti ensimmäisenä päivänä, ennen kuin olin edes ehtinyt lentokentältä lähteä.

Suomen päässä kaikki alkoi hyvin, ja pääsin matkaan oikein sujuvasti ja ilman mitään ongelmia. Samaa ei voi kuitenkin sanoa, kun lopulta laskeuduin Heathrown lentokentälle, väsyneenä ja vielä aika unipöpperöisenä.

Matkalaukkuani ei nimittäin näkynyt hihnalla missään, ja kun menin kyselemään sen perään, kuulin että sen kanssa oli tullut ongelmia. Sen sisältä oli kuulemma löydetty epäilyttävää valkeaa jauhetta, joka piti tarkistaa lähemmin.

Virkailijat ohjasivat minut syrjempään ja kyselivät minulta kovasti mitä tämä kummallinen ja epäilyttävä valkea jauhe mahtaa olla. No mitäkö se sitten oli? No heraproteiinia eikä mitään sen ihmeempää.

heraproteiini

Hera on siis tämännäköistä valkeaa jauhetta.

Olen jo pidempään käyttänyt heraproteiinia proteiinin helpompaan saamiseen, ja kun sitä oli jäänyt kerran yli niin ajattelin ottaa loput purnukassa mukaan ulkomaille. Iso virhe!

Näin jälkikäteen ajateltuna koko idea tuntuu ihan idioottimaiselta. Tuoda nyt valkeaa jauhetta lentokentän läpi, tähän aikaan kun on vielä ollut kaikein maailman terrori-iskuja ja turvatoimet ovat varmasti erityisen tiukat joka paikassa. No nyt sain siitä sitten katua ja kärsiä.

Mut vietiin kunnolla sinne sivulla, ja alettiin jo sille vähän kuulustellakkin. Mitä jauhe on? Miksi olin tuomassa sitä yms. Kyllähän siinä rupes jo nuorta kundia Suomesta jo vähän pelottamaankin.

Lopulta onneksi ne sai tutkittua ja näki että se jauhe oli vain heraa, ei mitään sen kummempaa. Päästi mut menemään mut sanoi että kannattaa jatkossa harkita tollaisten juttujen tuomista lentokentälle ihan väärinkäsitysten kannalta ja kyllä jäi se oppi mieleen.

No lopulta pääsin sitten sieltäkin, ja vielä heraproteiinit mukana. Täytyiskin täällä testailla vähän näitä saleja ja kattoo missä sitä alkaisi kunnolla treenata. Nyt oon tehnyt vaan treenejä täällä koulun salilla, joka on kuitenkin melko vaatimaton, ainakin verrattuna siihen Fressin saliin mihin ehdin kotona tottua.

Heraprotsku on kyllä ollut ihan loistava löyty viime vuoden aikana. On niin paljon helpompaa saada tarpeeksi proteiinia sen avulla, eikä aina tarvitse optimoida muita ruokailuja niin tarkasti kuin muuten. Suosittelen kyllä lämpimästi. Tossa on ainakin joku hyvä kirjoitus heraproteiinista ja sen käytöstä.

Muuten tää alku on kyllä mennyt ihan kivasti täällä, mutta voisin kirjoitella siitä sitten tarkemmin seuraavissa kirjoituksissa. Nyt täytyy lähteä tonne ruokalaan popsimaan päivällistä, ennen kuin menee kiinnin tältä illalta. Hyvät safkat siellä kyllä on, olin ihan yllättynyt itse asiassa kuinka hyvät noi on. Tiesin kuitenkin millainen maine brittiruoalla maailmalla ja meillä Suomessa oikein on.

Kävin myös vetää yhet ihan loistavat Fish & Chipsit tuossa pari päivää sitten, ai että oli namia!!

heraproteiini

Ai että tällänen mättö on hyvää joskus!

Mutta joo, ensi kertaan sitten vaan. Tschau!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *