Tästä kaikki alkaa

Tänään on 26 heinäkuuta 2016. Olen ollut nyt noin kuukauden ajan täällä Briteissä, tarkemmin ottaen Manchesterin kaupungissa.

Koulut alkavat vasta elokuun puolella, joten minulla on ollut nyt aimo aikaa tutustua tähän maahan, jossa en ole ikinä aikaisemmin ollut.

Kuka minä olen?

Hei, olen Arto Backlund. Voit kutsua minua ihan vain Artoksi.

Olen tällä hetkellä 22 vuotias kauppatieteiden opiskelija Aalto yliopistosta, mutta nyt vietän ensimmäistä vaihto-opiskelujaksoani ulkomailla ja kohteekseni tuli lopulta Manchester, UK.

Se ei ollut ensimmäinen valintani, mutta en todellakaan ollut mitenkään pettynyt saamaani kohteeseen.

Asun pienessä asuntolassa aivan kampuksen luona, jossa elää tällä hetkellä lähinnä muita vaihto-opiskelijoita, paikallisten alkaessa saapumaan paikalle vasta opintojen alkaessa myöhemmin.

Tämä on ensimmäinen kerta kun elän omillani, joten tilanne on kyllä omalla avallaan hyvin jännittävä ja mielenkiintoinen.

Tänne blogiin tulen kirjoittelemaan juttuja ajastani täällä, jotta ystäväni ja perheeni voivat lukea kuulumisia helposti tätä kautta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö muutkin tätä voisi lukea, ja olisi oikein otettu jos jotkut “ulkopuolisetkin” saisivat kirjoituksistani jotakin irti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *